Reference

Sućidar, Split

Sućidar, Split

U Splitu, na uzvišenju između malih privatnih kuća, a u blizini sveučilišnog kampusa i osnovne škole, izgrađen je stambeni objekt s osam malih stanova (cca 43 m2). Svi stanovi imaju svoj privatni parking prostor, kao i zajedničku okućnicu. Ovaj objekt se ističe u svom okruženju jednostavnom fasadom i uređenom i održavanom okućnicom.

Japirko, Solin

Japirko, Solin

Solinski predio Japirko dio je grada koji je prilično izgrađen, a prevladavaju stambeni objekti do pet etaža. Ovaj naš projekt je manji stambeni objekt s kosim krovom, dva ulaza s ukupno 22 stana, garažama u objektu i parkirnim mjestima smještenim izvan objekta. Pri projektiranju svakog objekta pa tako i ovoga posebno se vodilo računa da svi stanovi imaju balkone, te da je okućnica prostor za druženje djece i ostalih stanara.

Arapovac 1, Solin

Arapovac 1, Solin

Stambeni objekt u Solinu, smješten je na području Arapovca, u blizini uređenog šetališta uz rijeku Jadro i u blizini Gospina otoka. Položaj objekta idealan je za obiteljski život, jer je u blizini osnovna škola, vrtić, kao i šetalište i igralište za djecu. Ovaj projekt je napravljen kao mali stambeni objekt s dva ulaza, ukupno 24 stana.

Urbanisti su za taj dio Solina predvidjeli sportske sadržaje, a počela je realizacija velike sportske dvorane, a uskoro i bazena. Iako Solin ima sve karakteristike grada još uvijek je mala sredina u kojoj djeca mogu bezbrižno odrastati, pa je i logičan izbor mladih obitelji.

Arapovac 2, Solin

Arapovac 2, Solin

Nastavak projekta Arapovac I je projekt Arapovac II. Radi se o stambenom objektu koji i vanjskim izgledom prati projekt Arapovac I. To je manji stambeni objekt s tri ulaza, ukupno 37 stanova.

Na predjelu Arapovac to su jedini predviđeni stambeni objekti za zajedničko stanovanje. Predio Arapovac je predviđen za javni i sportski sadržaj, a centar Solina udaljen je svega par minuta lagane šetnje.