O nama

Fundamenta d.o.o. je tvrtka za inženjering u graditeljstvu s dugogodišnjim iskustvom. Projekte izvodimo stručno i profesionalno u svim segmentima djelatnosti – od vođenja projekta, ishođenja potrebnih dozvola i organizacije gradnje, do samog građenja objekta i njegove prodaje. Od samih početaka surađujemo s mrežom kvalitetnih kooperanata koji nas prate na svim našim projektima, a naš prioritet su zadovoljni kupci kojima za uloženi novac dajemo kvalitetu koju zaslužuju, koja im pripada.

Sa svakim novim projektom nastojimo uvesti modernija i učinkovitija rješenja, pri čemu veliku važnost pridajemo povratim informacijama od strane naših kupaca. U budućnosti se namjeravamo orijentirati prema energetski učinkovitoj gradnji, a poklanjanje velike pažnje ekologiji nešto je čime se izrazito ponosimo.

Od 2002. godine, kada je osnovana, do danas tvrtka je realizirala četiri projekta u Splitu i Solinu: objekte Sućidar s osam stanova, Arapovac 1 s dvadeset i četiri stana, Arapovac 2 s trideset i sedam stanova te Japirko s dvadeset i dva stana. Novim projektom na Žnjanu u svoje poslovanje uvodimo nove tehnologije u graditeljstvu kreirajući tako pametne i niskoenergetske kuće.

Naš konačni cilj je energetski neovisan objekt, uz zadovoljne kupce svjesne prednosti svojih stanova.